Nieuws

Vacature: zanger/gitarist bij onze Ierse folkband The Nags Head.

Wij zijn een amateur muziekgezelschap met een passie voor Ierse muziek.

Begin vorig jaar is onze zanger plots overleden en na een tijd van bezinning zijn we klaar voor de volgende stap. Met een nieuwe zanger, die bij voorkeur ook nog eens gitaar speelt.

Wij repeteren op woensdagavond in De Pinnenhof en treden gemiddeld zo’n 6 keer per jaar op. De vergoeding die we daarvoor krijgen besteden we aan een jaarlijkse gezellige avond.
Heel belangrijk vinden wij het plezier dat we beleven aan het met elkaar muziek maken, met respect voor ieders keuze en kunnen.

We maken de muziek van o.a. the Dubliners, the Chieftains, Van Morrisson,  maar ook van recentere bands als Flogging Molly.

Wie zoeken we?
–           een enthousiaste zanger, die durft op te treden, te presenteren. Je staat, samen met                onze zangeres, in het middelpunt van de belangstelling!

–          natuurlijk kun je goed zingen, maar je stem mag best wat ongepolijst zijn;

–          helemaal mooi is het als je daarbij ook gitaar speelt;

–          en vanzelfsprekend heb je affiniteit met Ierse muziek.

Marianne, onze zangeres kan je nog nadere informatie geven.

Bel haar gerust, na 18.00 uur, 06 – 535 938 68

Een mail sturen kan ook: nagshead@fastmail.fm

Hoe verder?

Graag nodigen wij kandidaten uit een keer een bezoek te brengen aan onze repetitie (maak hiervoor een afspraak met Marianne). Je krijgt dan een indruk van ons en onze muziek. Als het je wat lijkt, zullen we je vragen een drietal nummers in te studeren, die we daarna in een volgende repetitie met elkaar zullen spelen. Dan zullen we snel genoeg zien of we iets voor elkaar kunnen betekenen!